• nátha
    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

    • Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

      Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

  • melanóma
    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

    • Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

      Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

  • egynapos sebészet
    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

    • Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

      Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

10 tipp a partnereddel való kapcsolatod erősítéséhez

Egészségmagazin 2024.04.30 Forrás: (X)
10 tipp a partnereddel való kapcsolatod erősítéséhez

Hogyan tehetünk egy kapcsolatot erősebbé? Ezt a kérdést most az intim kapcsolat szemszögéből vizsgáljuk.

Még a legkompatibilisebb pároknak is vannak időnként válságai és nehezebb időszakai a kapcsolatukban. Különböző helyzetek adódhatnak az életben, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehet kezelni őket. A kiegyensúlyozott felnőtt párkapcsolat egyik legfontosabb része az egészséges és kiegyensúlyozott szexuális élet. Mai cikkünkben bővebben kitérünk a szexuális játékok szerepére, és arra, hogy milyen hatással vannak a partnerek közötti bizalom fokozására.

Minden párnak egyéni sajátosságai és igényei vannak. Hogyan tehetünk egy kapcsolatot erősebbé? Ezt a kérdést most az intim kapcsolat szemszögéből vizsgáljuk. 

A MAKEUP webáruház kínálatában kényelmesen tudunk vásárolni olyan kiváló minőségű szexjátékot, mint például a maszturbátor, stimulátor, vibrátor és egyéb olyan intim terméket, amellyel új színt és élményt vihetünk a párkapcsolatunkba.

Most pedig lássuk a 10 tippet, amelyekkel erősebbé tehetjük a párkapcsolatunkat:

Nyílt és őszinte kommunikáció. Előítéletek és ítélkezés nélkül beszéljük meg partnerünkkel vágyainkat, határainkat és elvárásainkat. Ez különösen fontos, amikor a szexuális játékok kiválasztásáról és használatáról esik szó. 

Kompromisszum. Mivel minden ember más, ezért gyakran előfordul, hogy az eltérő szexuális étvágy miatt konfliktusok alakulnak ki. Ilyenkor fontos megtalálni az arany középutat, ami mindkét fél számára megfelel, valamint olyan módszerrel pótolni az esetleges hiányt, amellyel nem bántjuk meg a másikat. A hűség elvein belül kiváló megoldást jelenthet egy intim termék használata, például a couples choice vibrator vagy egy maszturbátor. 

Az intimitás prioritása. A szex az intimitásnak csak az egyik aspektusa. Sok más módja is van annak, hogy fizikailag és érzelmileg közelebb kerüljünk partnerünkkel. Például ölelések, kézfogások, bizalmas beszélgetések vagy minőségi idő eltöltése.

Az önkontroll képessége nagyszerű tulajdonság, amelyhez bátorság, önuralom és körültekintés szükséges. Miért érdemes néha hallgatni? A higgadt és figyelmes kommunikáció mindkét fél számára szükséges.

Ha tudni akarunk valamit - kérdezzünk. Sok veszekedés, probléma keletkezik félreértések következtében.

Legyünk nyitottabbak. Változtassuk az aggodalmat és a szorongást szeretetre és bizalomra. A szexuális játékok használatával a partnerek még közelebb kerülnek egymáshoz, mivel ezek a tapasztalatok bizalmasabb légkört teremtenek. 

Hagyd, hogy kedvesed önállóan döntsön. Mindegyikünknek megvannak a saját vágyai és határai. Mikor valami “újat” szeretnénk kipróbálni a hálószobában, mindig legyünk türelemmel és tisztelettel partnerünkhöz, ezzel is mélyebb és erősebb lesz a partnerek közötti kapcsolat.

Fogadjuk el kedvesünket olyannak, amilyen. Az az igazság, hogy elvárjuk kedvesünktől, hogy feltétel nélkül elfogadjon minket olyannak, amilyenek vagyunk, de mi magunk nem mindig vagyunk készek ugyanígy tenni. 

Több szenvedély. Idővel a párok hajlamosak elhanyagolni a romantikus és szenvedélyes pillanatokat, mivel a napi rutin sok időt és energiát vesz igénybe. Fontos, hogy mindig szakítsunk időt egymásra, mikor csak kettesben vagyunk partnerünkkel. Egy tartós kapcsolatba új szenvedélyt vihetnek például a szexuális játékok  vagy szerepjátékok.

Tegyük azt, ami boldoggá tesz. Végül, de nem utolsó sorban - legyünk boldogok! Egy párkapcsolat két emberről szól, amelyben ideális esetben mindkettő boldog. Bár időnként nem könnyű feladat, mégis törekedjünk arra a harmóniára, amely erősíti a párkapcsolatot.

Legolvasottabb cikkeink